Florissant Wonen

Waarom blijven dromen? Het kan in Florissant Wonen

Droomt u van uw eigen plek, op een groene en unieke locatie? De nieuwe woonwijk Florissant Wonen (Torenpad West) is gelegen aan westzijde van Boskoop. Bereikbaar vanuit de Parklaan, de Zijde en de Zinkeling. In deze nieuwe woonwijk krijgen al uw woonwensen binnen en buiten de ruimte. In de directe nabijheid het Floragebouw met o.a. restaurant, grenzend aan het Rosarium en daarnaast het NS-station. Aan de Parklaan vindt u een medisch centrum met onder andere een apotheek en dokterspraktijk.

Uw woning op een ideale locatie in het Groene Hart

Kinderen kunnen hier nog heerlijk buiten spelen. In Florissant Wonen in Boskoop worden straks diverse woningen gerealiseerd: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen, levensloopbestendige woningen en vrije kavels. Heeft u uw toekomstige huis al voor ogen en is dit de ideale locatie om die droom te verwezenlijken? Wilt u wonen in het Groene Hart, maar werken in de Randstad? Ziet u uzelf al lopen over uw eigen royale kavel, met een bruggetje naar uw overtuin? Zoekt u een plek waar uw kinderen vrij opgroeien, terwijl u ook zelf geniet van de rust én de reuring die het dorp te bieden heeft? Hier in Boskoop richt u zelf uw toekomst in!

De eerste schetsen van de woningen zijn gepresenteerd tijdens de planpresentatie. De komende maanden wordt het plan nader uitgewerkt en de woningen verder ontworpen. De start verkoop wordt verwacht in 2019.

Bekijk hier de complete plan presentatie

Florissant Wonen Boskoop
  • Situatiekaart Florissant Wonen
  • Schets Florissant Wonen
  • Schets Florissant Wonen
  • Schets Florissant Wonen
  • Schets Florissant Wonen

Schrijf u snel in, wij houden u op de hoogte!

* Foto’s op de website zijn gebruikt als sfeerbeelden.

Getoonde tuinimpressies zijn beschikbaar gesteld door www.bronkhorstbuitenleven.nl

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Florissant Wonen, wonen in het Groene Hart”

Contactpersonen Florissant Wonen

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

Caroline Vredebregt