Florissant Wonen

Waarom blijven dromen? Het kan in Florissant Wonen

Droomt u van uw eigen plek, op een groene en unieke locatie? Een nieuwe woonwijk met woningen die van alle gemakken zijn voorzien en waar u ook nog de ruimte ervaart van het buitenleven? In Florissant Wonen komen al die dromen uit. De maximaal 85 nieuwbouw woningen zijn gevarieerd in omvang en opzet, maar dragen allemaal het stempel van hoogwaardige kwaliteit en woongenot. De inrichting van de wijk oogt nog ruimer en groener door de overtuinen, de watergangen en de windakkers. Vanuit uw woning heeft u een prachtig uitzicht over de voormalige kwekerijgronden. Kinderen spelen en ravotten hier nog lekker buiten, terwijl hun ouders een ommetje maken en buren elkaar ontmoeten voor een praatje.

De woning die past bij uw leven

In Florissant Wonen in Boskoop worden straks diverse woningen gerealiseerd: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen. Wellicht komen er ook enkele vrije kavels beschikbaar waarop u zelf uw droomhuis kunt realiseren.

De duurzame, gasloze nieuwbouw woningen zijn zeer comfortabel. Dankzij de diversiteit in woningen en ligging heeft u volop keus, maar ook zijn er woningen die u kunt aanpassen aan de verschillende fases in uw leven. Het gepresenteerde voorlopige plan laat nog enige ruimte voor flexibiliteit. Is er bijvoorbeeld meer vraag naar de levensloopbestendige woningen of naar enkele vrije kavels, dan bestaat de mogelijkheid om dit binnen het plan (tot een maximum van 85 woningen) in te passen.

Florissant Wonen Boskoop
  • Impressie Florissant Wonen
  • Impressie Florissant Wonen
  • Impressie Florissant Wonen
  • Impressie Florissant Wonen
  • Impressie Florissant Wonen

Florissant Wonen biedt kwaliteit in diverse vormen

Deze duurzame nieuwbouwwijk is ontworpen met het oog op de toekomst én voor diverse doelgroepen. Het woningaanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De architectuur van deze energiezuinige woningen is een aantrekkelijke jaren dertig stijl, met de kenmerkende erkers, luifels, overstekende daken en robuust metselwerk. Er is veel afwisseling in woningtypes en bouwvolumes, waardoor de het landschap het wijdse open karakter behoudt met in en rondom uw woning vergezichten over het buitengebied.

Welkom in Florissant Wonen! Welkom (t)huis!

Terwijl de voorbereidingen voor Florissant Wonen volop gaande zijn, nodigen wij u nu alvast uit om op een digitale manier met ons mee te wandelen door de nieuwe wijk. Thuiskomen in Florissant Wonen voelt een beetje alsof u uw favoriete vakantiebestemming bereikt. Via één van de nieuwe rustige lanen komt u aan bij uw (t)huis. De woningen staan op ruime kavels, met een rustgevend uitzicht op het traditionele slagenlandschap of zelfs op uw eigen schiereiland op de overtuin. Achter de voordeur houdt het ontspannen vakantiegevoel gewoon aan: de woningen bieden een heerlijke leefruimte, en vanuit uw achtertuin stapt u zó de groene- en waterrijke omgeving in. Een deel van de woongebieden wordt gescheiden door de zogenaamde windakkers, waar u rustig kunt wandelen. Bovendien komt er een natuurlijke speelvoorziening in de wijk, die kinderen uitdaagt om de wereld te verkennen en vriendjes voor het leven maken! In Florissant Wonen komt het buitenleven binnen, en dat geldt niet alleen voor u als toekomstige bewoner, maar ook voor de omwonenden.

Schrijf u snel in, wij houden u op de hoogte!

* Foto’s op de website zijn gebruikt als sfeerbeelden.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Florissant Wonen, wonen in het Groene Hart”

Contactpersonen Florissant Wonen

De Pater Makelaardij
Makelaar

De Pater Makelaardij