Aankondiging planpresentatie

Geplaatst op 13-11-2017

Achter de schermen wordt door het projectteam gewerkt aan de ontwikkeling van het project. Dit is voor u niet altijd even zichtbaar. We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar de plannen. Hierbij een tussentijdse update op de plannen.

In augustus hebben we een terugkoppeling gegeven op de woonwensenenquête. De resultaten van de enquête worden momenteel gebruikt bij de verdere ontwikkeling. In de planning staat aangegeven dat we in het 4e kwartaal een online planpresentatie geven. Wij zijn enthousiast over de voorlopige plannen en eerste schetsen. Uiteraard zijn wij ook erg benieuwd zijn naar uw reactie op de plannen, daarom bereiden we niet alleen een online planpresentatie voor maar nodigen we u graag begin december uit in het Flora gebouw voor een 'sneak preview' op de plannen. Tijdens deze informatieavond informeren we omwonenden en belangstellenden. De uitnodiging hiervoor kunt u eind november verwachten.

Overig nieuws uit Florissant wonen:

  • Het beeldkwaliteitsplan is ingediend bij de Gemeente. Een beeldkwaliteitplan beschrijft de beoogde ruimtelijke kwaliteit van een gebied in woord en beeld. Het is het verbindend element tussen stedenbouw, landschap en architectuur bij de realisatie van ruimtelijke plannen. Een beeldkwaliteitplan inspireert, reguleert en vertaalt principes naar concrete oplossingsrichtingen. Het waarborgt samenhang en identiteit van een gebied.
  • De eerste fase naar verwachting bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kap woningen, vrijstaande woning, vrije kavels en semi-bungalows?
  • Er bij enkele vrije kavels flexibiliteit is qua kaveloppervlaktes, zodat deze aan te passen is aan uw woonwensen. We gaan hierover graag met belangstellenden in gesprek tijdens de informatieavond.
  • Het architectenbureau Van Egmond totaal architectuur tekent aan de woningen in Florissant Wonen. Zij ontwerpen in de jaren '30 stijl en kijken hierbij ook naar invloeden van de Boskoopse architectuur.
  • Bij de ontwikkeling van de woningen wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit en individuele herkenbaarheid.

Graag tot ziens tijdens de planpresentatie - uitnodiging volgt. 

Staat u nog niet ingeschreven als belangstellende? Schrijf u dan hier in, we houden u dan graag op de hoogte.

“Florissant Wonen, wonen in het Groene Hart”

Contactpersonen Florissant Wonen

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

Caroline Vredebregt