Bekijk nu het woningaanbod!

Geplaatst op 13-11-2020

Waarom blijven dromen? Het kan in Florissant Wonen
Droomt u van uw eigen plek, op een groene en unieke locatie? Een nieuwe woonwijk met woningen die van alle gemakken zijn voorzien en waar u ook nog de ruimte ervaart van het buitenleven? In Florissant Wonen komen al die dromen uit. De maximaal 85 nieuwbouw woningen zijn gevarieerd in omvang en opzet, maar dragen allemaal het stempel van hoogwaardige kwaliteit en woongenot. De inrichting van de wijk oogt nog ruimer en groener door de overtuinen, de watergangen en de windakkers. Vanuit uw woning heeft u een prachtig uitzicht over de voormalige kwekerijgronden. Kinderen spelen en ravotten hier nog lekker buiten, terwijl hun ouders een ommetje maken en buren elkaar ontmoeten voor een praatje.

Bekijk nu de geactualiseerde website met het totale woningaanbod inclusief plattegronden en koopsomindicatie.

De woning die past bij uw leven
In Florissant Wonen in Boskoop worden straks diverse woningen gerealiseerd: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en toekomstbestendige twee-onder-één kapwoningen. Wellicht komen er ook enkele vrije kavels beschikbaar waarop u zelf uw droomhuis kunt realiseren.

Florissant

Al enthousiast?
Het is nu al mogelijk het woningaanbod te bekijken en uw voorkeur* door te geven. U kunt uw belangstelling kenbaar maken door het interesseformulier op de website in te vullen, dan blijven we u op de hoogte houden.

*Dit is nog geen officiële inschrijving. Definitief inschrijven kan vanaf de start verkoop. Zodra de verkoop start ontvang je een nieuwsbrief met link naar de inschrijfmodule. Tijdens de start verkoop is alle koopdocumentatie beschikbaar inclusief de definitieve prijslijst.

Voortgang
Met het presenteren van het voorlopige woningaanbod bent u natuurlijk ook benieuwd wanneer de verkoop start. In het nieuwsbericht voor de zomer hebben we u geïnformeerd over de status van het bestemmingsplan en de zienswijze die hierop zijn ontvangen. Vanwege de procedure bij de Raad van State verwachten we medio volgend jaar de verkoop te starten. Het voorlopig woningaanbod delen we op dit moment graag met u, zodat u zich kunt oriënteren op het plan en de woning van uw voorkeur. We houden u graag op de hoogte van het vervolg!

Contact
Heeft u nog vragen? Het TEAM van Florissant Wonen staat u graag te woord.

De Pater Makelaardij
T 0172 - 215409
boskoop@depater.nl

“Florissant Wonen, wonen in het Groene Hart”

Contactpersonen Florissant Wonen

De Pater Makelaardij
Makelaar

De Pater Makelaardij