Florissant Wonen – nieuwsbrief september 2018

Geplaatst op 25-09-2018

Graag informeren wij u middels deze nieuwsbrief over de voortgang van Florissant Wonen - Boskoop. Voor de zomer hebben we u een laatste update gestuurd en wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de laatste ontwikkelingen.

Bestemmingsplanprocedure


Om de nieuwbouw in Florissant Wonen mogelijk te maken is een vastgesteld bestemmingsplan benodigd. Voor de zomer is het bestemmingsplan ter inzage gelegd bij de Gemeente Alphen a/d Rijn. Op het bestemmingsplan zijn diverse zienswijzen ontvangen. Een zienswijze kan het best omschreven worden als een mening van een belanghebbende over een voorgenomen besluit of plan van de gemeente. Door de ontvangen zienswijzen lopen we helaas vertraging op in de planning. Ook op enkele bouwaspecten is nog verdere duidelijkheid nodig om tot verkoop over te kunnen gaan. Dit heeft tot gevolg dat de start verkoop doorschuift naar 2019. Wij begrijpen dat uw geduld op de proef wordt gesteld en hadden u graag anders bericht. Wij doen ons best u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

De voorbereiding loopt door


Ondertussen werken we door aan de planvorming van Florissant en krijgt het ontwerp steeds meer vorm. Wonen in Florissant Wonen betekent straks wonen op een unieke plek. Niet vaak vindt u een nieuwbouwplan met zoveel ruimte en groen nabij de randstad. Zo kijkt u bijvoorbeeld vanuit de woningen in het middengebied tot zelfs 100 meter vrij uit tot de woning van de ‘overburen’. De ruimte ontstaat onder andere door de overtuinen en de windakker. Alle woningen in het middengebied beschikken over een tuin grenzend aan de woning, via een individuele bruggetje bereikt u de zogenoemde overtuin. Deze 2e tuin biedt een zee aan ruimte, afhankelijk van de kavel hebben de overtuinen een diepte van 15 tot 30 m. Hier kunt u al uw tuinwensen in vervulling laten gaan.

Indien er meer informatie beschikbaar is dan houden wij u op de hoogte middels onze nieuwsbrieven.

“Florissant Wonen, wonen in het Groene Hart”

Contactpersonen Florissant Wonen

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

Caroline Vredebregt